Tarieven

Tarieven

Uurtarief voor 2024

52 weken contract

€10,65

48 weken contract

€10,80

Flexibel contract

€11,00

De opvang geschiedt per dagdeel (5,5 uur). De minimale afname is één dagdeel per week. Wij zijn 52 weken per jaar geopend, contracten worden opgesteld op basis van 48 en 52 weken per jaar.

Ons peuterprogramma is dagelijks tussen 8:30 uur en 12:30 uur voor het uurtarief van €8,46 (je betaalt dan voor 4 uur peuterprogramma). Dit programma loopt gedurende 52 weken per jaar om de juiste aandacht te geven aan de ontwikkeling van peuters.
 
Op de website van de belastingdienst kunt u een proefberekening maken om te zien wat u terug krijgt.
Klik hier om direct naar de proefberekening te gaan.
 
Onze tarieven zijn inclusief:
  • Luiers
  • Drinken
  • Soep met brood (lunch)
  • Vers fruit
  • Tussendoortjes

Onze tarieven zijn exclusief:

  • Dieetvoeding
  • Flesvoeding
  • Warme maaltijd (avond maaltijd)
  • Potjesvoeding

Betalingen geschieden via automatische incasso in de maand vooraf aan de afname. Maandelijks ontvang je een factuur met de specificatie van de volgende maand.  Wanneer een kind door ziekte of vakantie afwezig is, worden de gereserveerde dagen in rekening gebracht.

Let op: voor elke eerste inschrijving rekenen wij €25 inschrijfkosten. Voor een volgende inschrijving rekenen wij €12,50 inschrijfkosten. Deze kosten worden berekend op de eerste factuur. Mocht je al een kindje bij ons op de opvang hebben (KDV of BSO) dan mag de aanmelding via de mail, het inschrijfformulier hoeft niet nog een keer ingevuld te worden. Wil je de aanmelding annuleren, dan worden de inschrijfkosten ook berekend. Je kunt altijd eerst vrijblijvend een rondleiding aanvragen bij De Kleine Buddha. Hiervoor kun je contact opnemen met desiree@dekleinebuddha.nl en/of milou@dekleinebuddha.nl.

Inschrijfformulier

Met dit inschrijfformulier kunt u uw kind(eren) vrijblijvend inschrijven en zullen wij contact met u opnemen.Voor vragen over het privacy reglement verwijzen wij uw door naar het tabblad privacy statement op de website.

Inschrijfformulier

Met dit inschrijfformulier kunt u uw kind(eren) inschrijven en zullen wij contact met u opnemen. Voor vragen over het privacy reglement verwijzen wij uw door naar het tabblad privacy statement op de website. Om persoonsgegevens te waarborgen is er een privacy policy van toepassing die kunt u hier lezen